Rijschool RotterdamRijschool Rotterdam

Rijden met plezier bij Martin Veenstra Rijschool Rotterdam

Bij Martin Veenstra Rijschool Rotterdam is er een zekere manier voor iedere student. Bij deze rijschool kun je allereerst gebruik maken van vrijblijvend advies, maar ook van een proefles! Deze proefles kost je € 25,- en is gratis indien je er voor kiest om (nog) bij Martin Veenstra Rijschool Rotterdam te gaan rijden. Aan de hand van deze proefles, wordt er samen met jou besloten welke lesmethode en technieken het beste bij jou passen. Daarna zullen we een lesplan opstellen.

Op 16-jarige leeftijd is het al mogelijk om te beginnen met jouw weg naar jouw rijbewijs. Haal je theorie en begin daarna meteen aan rijlessen volgens de 2-to-Drive lesmethode van Martin Veenstra Rijschool Rotterdam. Vanaf je 17e verjaardag is het mogelijk om écht te slagen voor het examen en de weg op te mogen. Natuurlijk moet dit tot aan jouw 18e verjaardag wel in het bijzijn van een coach. Zelf mag je vijf verschillende coaches kiezen en kan iedereen zijn: jouw oom, vader, broer of iemand buiten je familie. Wel moet de coach van jouw keuze worden goedgekeurd door het  CBR. Wil je weten aan welke voorwaarden een bijrijder moet voldoen om jouw persoonlijke coach te kunnen worden, vind je dan ook op hun website.

Martin Veenstra Rijschool Rotterdam geeft proeflessen. Zo kun jij zelf bepalen of je de rijschool bij je vind passen en of je al klaar bent om te beginnen met het nemen van rijlessen. Neem je een  proefles, dan krijg je hier ook vrijblijvend advies bij van Martin Veenstra Rijschool Rotterdam. In dit advies zal de instructeur zijn ervaren visie in combinatie met jouw persoonlijke wensen en belangen, worden gecombineerd en daarmee de basis vormen voor het ontwikkelen van een lesmethode die bij jou past. RVind je het allemaal erg spannend en raak je snel in de stres? In dat geval zou je ook naar onze speciale RiS methode kunnen informeren via onze website of telefonisch op het nummer 06-11004685.