Rijschool in Rotterdam

Martin Veenstra, de betrouwbare rijschool in Rotterdam

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren rijschool in Rotterdam? Dan ben je bij Autorijschool Martin Veenstra aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat je een rijopleiding krijgt die past bij jouw aanleg voor autorijden en jouw agenda. Zo leer je rijden op een manier die past bij jou, zodat je klaar bent om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer.Rijschool in Rotterdam

Proefles

Wij zijn natuurlijk niet de enige rijschool in Rotterdam. Bij Autorijschool Martin Veenstra ben je verzekerd van een deskundige, vriendelijke en geduldige instructeur en een moderne lesauto in topconditie. Maar natuurlijk moet er ook wel een persoonlijke klik zijn. Om je te helpen een goede keuze te maken, geven we je gratis advies. Ook bieden wij je een proefles aan. Deze proefles kost je € 25,- Die is helemaal vrijblijvend. Je maakt kennis met de auto en de eerste stappen van het autorijden. Wij krijgen bovendien een indruk van je capaciteiten, zodat wij je een goede inschatting kunnen geven van het aantal lessen dat je nodig hebt. Zo weet je waar je aan toe bent. En jij kunt beter bepalen of je je rijopleiding bij ons wilt volgen, of bij een andere rijschool in Rotterdam.

Begeleid rijden

Wist je trouwens dat je al kunt beginnen met je rijopleiding als je 16,5 jaar oud bent? Bij Autorijschool Martin Veenstra kun je terecht voor voorbereiding op je theorie-examen. Daarna ga je de weg op. Op de dag dat je 17 wordt en we samen vinden dat je er klaar voor bent, kun je afrijden. Als je slaagt, mag je tot je 18de verjaardag onder begeleiding van bijvoorbeeld je ouders rijden. Zo doe je op een veilige manier heel veel ervaring op, die je heel je leven van pas gaan komen op de weg.

Geslaagden

Autorijschool Martin Veenstra verzorgt rijopleidingen voor iedereen van 16,5 tot 65, met persoonlijke aandacht, maatwerk en een glimlach. Tientallen leerlingen gingen je voor en haalden hun rijbewijs bij Autorijschool Martin Veenstra. Op onze Facebook-pagina vind je ze allemaal. Wij zijn gewoon dé rijschool in Rotterdam!