Rijscholen Rotterdam

Rijscholen Rotterdam

Vanaf de leeftijd van 16.5 jaar mag je rijlessen gaan volgen. Vanaf je 17e mag je op rijexamen. Tot aan je 18e moet je met een coach rijden. Het is belangrijk om al vroeg te beginnen met rijlessen. Des te sneller en makkelijker pak je dit op. Maar ook ouderen kunnen nog prima hun rijbewijs halen. Rijscholen Rotterdam begeleiden jou op de weg naar je eigen rijbewijs. Met theorielessen en professionele praktijklessen. De theorie leer je op een eenvoudige manier. Met iTheorie leer je alles wat je moet weten op een digitale manier. Modern en snel leren. Je krijgt er zelfs instructiefilms voor de praktijklessen bij. Dat is goed voorbereid de weg op gaan.Rijscholen Rotterdam

De weg op met Rijscholen Rotterdam

Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk. Zo kan jij op je eigen tempo leren auto rijden. Er wordt continue gekeken naar jouw vorderingen. Hier wordt het lesprogramma op aangepast. Vind je rijlessen wel erg spannend of schiet je snel in de stress? Dan is de lesmethode RiS misschien wel iets voor jou. Hierbij leer je stap voor stap rijden, verspreid over vier modules. Zo leer je goed en ontspannen te rijden, ook door druk verkeer. Meer informatie over deze lesmethode krijg je door even te bellen of contact op te nemen via de website. Rijscholen Rotterdam, rijlessen voor iedereen.

Een proefles aanvragen

Wil jij zelf bepalen of Rijscholen Rotterdam iets voor jou is? Neem dan een proefles. Zo kun je ervaren hoe een rijles eruit ziet. Je krijgt na afloop gelijk vrijblijvend advies. Want de rijinstructeur ziet tijdens deze eerste les direct hoe leergierig en creatief je bent. Niet iedereen is hetzelfde en de een leert sneller dan de ander. Dit vormt geen probleem voor Rijscholen Rotterdam. Ook niet wanneer je minder tijd hebt voor rijlessen. Rijscholen Rotterdam kan de rijlessen aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Kies uit een compleet lessenpakket of losse lessen. Maak nu een afspraak voor een een proefles.  Deze proefles kost je € 25,- en mocht je blijven lessen bij ons dan is de proefles gratis !