Ben jij opzoek naar een goede autorijschool Rotterdam? Neem dan bij Autorijschool Martin Veenstra een gratis proefles en ervaar zelf het plezier van autorijden.

Autorijschool Rotterdam

Bij Autorijschool Martin Veenstra staat persoonlijke begeleiding voorop. Je leert in je eigen tempo en op de manier die het beste bij jou past, als een zelfverzekerde bestuurder deel te nemen aan het verkeer. Rotterdam is een drukke stad en het is zeker geen gemakkelijke stad voor een beginnend bestuurder. Gelukkig kent jouw instructeur van onze autorijschool Rotterdam de weg en weet je als geen ander wegwijs te maken in de alledaagse hectiek van het verkeer hier.

Jong geleerd is oud gedaan

Je mag bij ons al beginnen met lessen als je de leeftijd hebt bereikt van 16,5 jaar. Vanaf je zeventiende jaar kan je je Rijbewijs halen, onder voorwaarde dat je tot je achttiende altijd samen met een coach de weg op gaat. Jong geleerd is oud gedaan en hoe jonger je bent, hoe eenvoudiger het vaak is om je alle nieuwe kennis eigen te maken. Natuurlijk is het ook voor ouderen mogelijk om dat roze pasje te bemachtigen bij onze autorijschool Rotterdam. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren.Autorijschool Rotterdam

Lessen

Je kunt bij ons zowel theorielessen als praktijklessen volgen, zodat je tijdens het examen goed beslagen ten ijs kan komen. Als blijkt dat je erg zenuwachtig bent of last hebt van faalangst, zorgen wij voor passende begeleiding. Wanneer je bijvoorbeeld niet veel vrije tijd hebt, is het mogelijk om je lessen flexibel in te plannen. Bij deze autorijschool Rotterdam doen we er alles aan om van jou een zelfstandige, kalme en zelfverzekerde bestuurder te maken.

Proefles

Door vrijblijvend een afspraak te maken voor een proefles, weet je direct waar je aan toe bent. Deze proefles kost je € 25,- De instructeur kan na afloop een goede inschatting maken van jouw leerproces. Aan de hand daarvan kan je kiezen uit verschillende pakketten of uit losse lessen.